RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Краси Анев спечели бронзов медал на 20км на Европейското в Банско!

Публикувано в: Биатлон, Зимни, Избрано
14:38, 21 фев 2013, Автор: , Преглеждания:134

Красимир Анев донесе първи медал на България на Европейското първенство по биатлон в Банско, след като завърши на трето място в индивидуалния старт на 20 километра.

Българинът направи две грешки в днешната надпревара – при първото си посещение на огневия рубеж и при последното, финиширайки трети с пасив от едва 19,1 секунди. Един пропуск по-малко щеше да донесе златния медал на Анев.

Владимир Илиев също направи много силно състезание, след като завърши на девето място с четири грешки и изоставане от една минута и 41,1 секунди. Владо допусна два от пропуските си при последното посещение на стадиона за стрелба.

Мирослав Кенанов почна с три грешки в първите две стрелби, след което бе перфектен и приключи на 25-о място с пасив от 3,12,9 минути. Иван Златев регистрира девет пропуска и финишира 60-и.

Титлата бе спечелена от украинеца Сергий Семенов, който с 19 точни изстрела преодоля трасето с време от 52,50,2 минути. Среброто бе спечелено от перфектния (20 от 20) Тобиас Арвидсон, който остана на 14,3 секунди от победителя.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации