RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Краси Анев прекратява кариерата си в края на сезона

Публикувано в: Биатлон, Зимни, Избрано
20:38, 7 мар 2013, Автор: , Преглеждания:232

Най-добрият български биатлонист в момента – Красимир Анев, изненадващо обяви тази вечер, че след края на сезона слага край на своята състезателна кариера. Анев обяви своето решение в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук.

Ето и цялото съобщение на Краси:

„Скъпи приятели и фенове на биатлона,след дълго обмисляне реших след края на сезона да сложа край на своята спортна кариера след като завърши сезона.Благодаря на всички,които ме подкрепяха и на всички,които ме критикуваха през годините,защото и подкрепата и критиката са градивни неща.Пожелавам на всичи Ви много здраве и късмет.“

SportVOX припомня, че днес Анев остана на 13-о място в индивидуалния старт на Световната купа в Сочи, след като записа 20 точни изстрела. В генералното класиране Краси е на 35-а позиция с 216 точки.

4 коментара

 1. бай Кольо казва:

  Краси ти наистина си голям спортист. Не знам и не искам да знам причините поради които смяташ да прекратиш, но в качеството си на бивш спортист, на човек ойто се е занимавал и с треньорска дей ност, бих те посъветвал да участваш и на олимпиадата . Нещо ми подсказва че звездният ти час предстои.

 2. uilan казва:

  Я стига говорете глупости, много ясно че това не е вярно. В официалната му страница няма и дума за отказване, тъпаци! Само гледате кво да пишете, глупаци.

  • nikstein казва:

   Информацията е взета от личния му профил във Фейсбук, а не във официалната му страница! Има разлика!

  • Massaro казва:

   nikstein – просто някои хора явно не умеят да четат, а предпочитат направо да критикуват

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации