RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Шестима българи ще участват на силния турнир в Базел

Публикувано в: Бадминтон
16:42, 10 мар 2013, Автор: , Преглеждания:52

Шестима българи ще участват следващата седмица на турнира Гран При Голд по бадминтон в Базел (Швейцария) с награден фонд 125 хиляди долара.

В надпреварата ще стартират Петя Неделчева, Линда Зечири, Димитрия Попстойкова, Стефани Стоева, Габриела Стоева и Стилян Макарски, информира БТА.

Неделчева ще играе на сингъл и на двойки. В първия кръг тя излиза срещу Сабрина Жаке (Швейцария). На двойки заедно с Димитрия Попстойкова ще играят срещу осмите поставени Хие Ин Чой и Со Йоун Ким (Република Корея).

В квалификациите на сингъл Попстойкова ще срещне Пати Столзенбах (Холандия). Стефани Стоева е поставена под номер 3 в квалификациите на сингъл и първата й съперничка е Лине Каерсфелд (Дания).

В основната схема Линда Зечири ще започне срещу квалификантка. Стилян Макарски ще играе на сингъл мъже, двойки мъже и на смесени двойки. Първо той ще срещне номер 7 Бонсак Понсана (Тайланд). На двойки Макарски и Кристиан Боесигер (Швейцария) ще спорят с Цен Хао Хсу и Цу Вей Вън (Тайван).

На смесени двойки Макарски и Трипет Селин (Швейцария) излизат срещу Рууд Бош и Селена Пиек (Холандия). На двойки жени Габриела Стоева и Стефани Стоева срещат германките Йохана Голишевски и Биргит Мичелс.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации