RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Матей Казийски: Гладен съм да спечелим още много победи с Тренто

Публикувано в: Волейбол
17:58, 15 мар 2013, Автор: , Преглеждания:224

Звездата на италианския Тренто Матей Казийски не смята за сега да се завръща в националния отбор на България, заяви самият той в интервю за предаването „Fuoricampo – il Volley parlato” на местното Radio Dolomiti.

„Надявам се през лятото да се върна за един месец в България, за да бъда със семейството си. Преди това искам да играя за титлата на Италия с Тренто“. Няма да се върна в националния отбор на България! Моето бъдеще? Слуховете, които циркулираха през последните дни не ме засягат. Не съм говорил с никого и не съм искал да се местя в друг отбор. Продължавам да бъда много горд, че съм част от отбора на Тренто и съм гладен да спечелим още много победи, въпреки че съм 5-та година в този тим“, заяви Матей Казийски.

„Имам много красиви спомени свързани с Тренто, но най-значимият е свързан с първата ни шампионска титла, която спечелихме след като победихме Пиаченца на финала през 2008 година. Това беше първият ни успех с Тренто и си спомням, че стана страхотен празник“, допълни Матей Казийски.

източник: Спортал

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации