RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Любослав Пенев посочи коя е къртицата в националния

Публикувано в: Футбол България
12:46, 21 мар 2013, Автор: , Преглеждания:145

Любослав Пенев разкрил пред отбора кой играч на коя медия е агент в националния тим.

Селекционерът го направил точно, аргументирано и засега с усмивка. Явно да покаже на избраниците си, че контролира всичко в тима – от подготовката до медийните изяви.

Ел Голеадор се ограничил в разбора за „къртиците“ само на някои от лидерите. „Труд“, „Спортал“, „24 часа“ и Дарик радио са били четирите медии, към които той засякъл изтичане на информация. А карето на лидерите информатори било Николай Михайлов, капитанът Ивелин Попов, Валери Божинов и Станислав Манолев.

Пенев посочил точно кой с кой е в трансмисия. Някои от звездите признали директно, че са имали контакти с журналисти от визираната за тях медия, други с мълчание и леки усмивки… потвърдили информацията.

Очевидно селекционерът отдавна е бил като Биг брадър за нерегламентираните контакти на националите с медии, но явно не е бързал да го оповестява.

Сега той видимо сваля картите, за да търси ефект и да опита да запази титулярния си състав в тайна най-вече за световната квалификация с Дания в Копенхаген на 26 март.

Карето медии, които цитирал пред тима, имало най-голяма успеваемост в „прогнозните единайсеторки“ за мачовете, откакто Пенев е начело на националния. И затова с тях започнало разнищването на контактите, довело до изравянето на „къртиците“.

Любослав е пословичен още от играч с принципите си за пазене на тайна на събитията в съблекалнята и на личния си живот. Неслучайно някои се шегуват, че той тълкува изтичането на информация като углавно престъпление.

Вестник „Труд“

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации