RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Отборът на България за Купа „Дейвис” дава пресконференция в сряда

Публикувано в: БГ Тенис, Тенис
13:24, 2 апр 2013, Автор: , Преглеждания:54

Националният отбор на България по тенис за мъже ще даде пресконференция в сряда преди важния двубой за Купа „Дейвис” срещу Естония, който е от 5 до 7 април в Пловдив, на кортовете на ТК „Локомотив”-

Утре, в 11:00 часа, в пресцентъра на комплекса, ще се срещнат с медиите капитанът Димитър Господинов и неговите избраници Александър Лазов, Димитър Кузманов, Тихомир Грозданов и Валентин Димов.

Съставът тренира от неделя в Пловдив за двубоя за оставане във втора група на Евро-африканската зона на турнира. Последен към него вчера се присъедини Димов, който пристигна от Италия, където достигна до полуфинал на фючърса в Тренто.

В 11:30 часа в сряда ще започне пресконференцията на състава на Естония. Капитанът Пеетер Ламп е повикал Владимир Иванов, Маркус Кернер, Мик Ирдоя и дебютанта Антон Павлов.

Жребият за реда на срещите в двубоя ще се тегли в четвъртък, 4 април, от 12:00 часа в сградата на Община Пловдив.

Откриването на мача за Купа „Дейвис” ще бъде в петък от 12:00 часа. Половин час по-късно започва първата среща на единично. След нейния край е втората среща.

В събота от 15:30 е двубоят на двойки, а в неделя, от 12:30 часа, стартира третият сингъл, следван от заключителната среща.

източник: БФТ

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации