RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

„Лъвчетата“ започнаха подготовка за световните квалификации

Публикувано в: Волейбол
13:18, 10 апр 2013, Автор: , Преглеждания:85

Националният отбор за юноши старша възраст на България започна подготовка в Добрич за предстоящата Световна квалификация през месец май, информира BGvolleyball.com.

Доскорошният треньор на турския гранд Галатасарай и бивш наставник на женския ни национален отбор Драган Нешич, който вече е и в щаба на мъжкия отбор като помощник на Камило Плачи, ще води „лъвчетата“ в предстоящата квалификация.

Помощник на Драган Нешич е Драган Иванов, който е от школата на Виктория Волей (Пловдив) и е наставник на най-младите ни национали. Статистик е Димитър Димитров, от същия клуб, който вече дълго време работи с младежките селекци. Още трима специалисти допълват щаба, като с физическа подготовка е ангажирана Светла Исаева, фитнес инструктор е Калоян Костадинов, рехабилитатор е Милен Илиев (последните двама от Добрич)

Деветнадесет състезатели бяха повикани в разширения състав на националния отбор за юноши старша възраст, като те тренират в добричката зала Добротица. След подготовката в Добрич младите волейболисти идват в София, където от 7 до 12 май е световната квалификация.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации