RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

SportMedia.tv ще излъчва всички световни квалификации на младежите и девойките

Публикувано в: Волейбол
12:40, 4 май 2013, Автор: , Преглеждания:144

Спортната онлайн телевизия SportMedia.tv ще излъчи пряко квалификациите за Световното първенство за младежи и девойки, които ще се проведат в София и Самоков.

Битките при младежите ще се проведат в зала „Христо Ботев“ в София от 8 до 12 май. В програмата са включени 4 от 5-те състезателни дни. Картина няма да бъде произведена единствено на 11 май (събота), когато българският национален отбор почива. Освен България, в Група „С“ са още отборите на Израел, Румъния, Естония и Германия. Само победителят в групата ще се класира за шампионата на планетата през август в Турция.

Мачовете на девойките ще се проведат в зала „Арена Самоков. Всички срещи на българския национален отбор, които са на 8, 9, 11 и 12 май от 18:00 часа, съответно срещу Латвия, Гърция, Хърватия и Германия са включени в програмата на SportMedia.tv. В същите четири състезателни дни ще бъдат показани и мачовете от 15:30 часа. Няма да бъдат предавани единствено двубоите на 10 май (петък), когато момичетата на Димо Тонев имат почивен ден. Само победителят в групата ще се класира за световните финали в Чехия.

източник: BGvolleyball.com

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации