RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Японци искат Матей Казийски

Публикувано в: Волейбол
17:29, 27 май 2013, Автор: , Преглеждания:121

Матей КазийскиЯпонски отбор е поискал капитана на шампиона на Италия Итас Диатек (Тренто) Матей Казийски, пише днес авторитетният „Гадзета дело Спорт“, цитиран от BGvolleyball.com.

„Офертите за състезатели на този клуб валят от всички краища на света“, отбелязва още изданието, като припомня и желанието на турския Халкбанк (Анкара) да привлече треньора на тима Радостин Стойчев и звездата Османи Хуанторена.

Желанието на всички обаче е да останат в Тренто, като през тази седмица ще предстоят разговори с президента Диего Мосна, на която ще им бъде предложено да направят определени лишения, заради финансовите проблеми. Хуанторена бе близо до преминаване в руския Зенит (Казан) и през миналия сезон, но заради годеницата си в последния момент промени своето решение (б.р. с риск за наказание заради подписан предварителен договор). Преди малко повече от месец кубинецът стана баща на Виктория в Тренто и това го спира от екзотични дестинации.

На вътрешния фронт в Серия А1 също е интересно като тимът на Кучине Лубе Банка Марке (Мачерата) се облизва за разпределителя Рафаел, както и за центъра Емануеле Бирарели. Каза (Модена) пък проявява интерес към младия Филипо Ланца, който е продукт на школата на Тренто.

Превод: BGvolleyball.com

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации