RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Силвия Митева грабна европейски бронз и на лента!

Публикувано в: Гимнастика, Избрано
19:49, 2 юни 2013, Автор: , Преглеждания:94

Силвия Митева

Силвия Митева спечели още един бронзов медал на лента на Европейското първенство по художествена гимнастика във Виена (Австрия).

Българката, която изпълни без грешки и четирите си композиции, получи оценка от 18.100 точки на лента, което и донесе третото място и бронзовото отличие. Преди това Митева грабна бронза и на топка и остана четвърта на обръч.

На бухалки българката беше оценена с 18.016 точки и завърши на четвърта позиция. Тя бе с последен стартов номер непосредствено след емоционалното сбогуване на домакините със своята звезда Каролине Вебер.

 Първа на бухалки отново стана рускинята Яна Кудрявцева с оценка 18.783 точки, среброто за трети път взе Маргарита Мамун с 18.650, а бронзът завоюва Мелитина Станюта с 18.116. На лента спечели Маргарита Мамун с 18.800 точки, а втора се нареди Анна Ризатдинова от Украйна с 18.183.

България приключва надпреварата с три бронзови медала след третото място на ансамбъла за девойки в многобоя. Възпитаничките на Камелия Дунавска останаха пети във финала, а в отборното класиране при жените Силвия Митева, Мария Матева и Невяна Владинова завършиха на шеста позиция.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации