RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Левски отново иска БГ Роналдо

Публикувано в: Левски, Футбол България
13:02, 3 юни 2013, Автор: , Преглеждания:90

Даниел ЗлатковОтборът на Левски хвърли око и на Пернишкия Роналдо за лятната селекция. Футболистът със славно име всъщност е Даниел Златков от Славия. Ситуацията все още е в процес на проучване на вариантите, тъй като “сините” не изключват да вземат общо трима централни защитници, информира вестник „Труд“.

Едри пачки на „Герена“ липсват, затова се търсят трансфери чрез бартер на футболисти. На подобни сделки, обаче не всички клубове са съгласни.

Пламен Димов и Димитър Везалов са разменни монети за бартер със Славия за Златков и с Черноморец за Георги Терзиев. Естествено, “сините” ще трябва и да доплащат. А Златков за трети сезон поред е в списъка на Левски.

Очаква се и легионер за сърцето на отбраната. Фаворит е холандец, но са наблюдавани играчи от Португалия и Испания. Левски от миналото лято държи в своя списък Николай Бодуров от Литекс, но явно няма достатъчно пари. Милен Василев е предложен на “белите” в замяна на Галин Иванов. Има „син“ интерес и към Радослав Димитров, наричан Меси. Василев е вариант и за “Берое”, ако оттам бъде взет Елио Мартинс или Алберто Лоузейро.

„ТРУД“

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации