RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Кмет покани Плачи, Николов и Алексиев

Публикувано в: Волейбол
21:17, 5 юни 2013, Автор: , Преглеждания:34

снимка: Спортал

Кметът на Монбеяр покани старши треньора на националите Камило Плачи, мениджъра Владимир Николов и капитана Тодор Алексиев. Тримата ще посетят утре градоначалника, който бил голям фен на спорта.

Националите бяха приятно изненадани от условията в хотелския комплекс, който се състои от малки къщички. Отборът тренира тази вечер в зала „Аскон“, която е с капацитет 5800 зрители. Първият мач с „петлите“ е в петък вечерта от 21,30 часа българско време. В събота отборът се мести в Мец, където е вторият сблъсък от Световната лига.

„Всичко е наред засега, нямахме проблеми около пътуването и настаняването. Ще тренираме в официалната зала и се надявам да се подготвим добре за първия мач“, обясни Владимир Николов.

Групата, която остана в София, се готви под ръководството на Найден Найденов, кондиционният треньор Алесио Карара и помощниците Драган Нешич и Мирослав Живков. Остеопатът Мартин Еремиев, пък ще се грижи за въстановяването на състезателите. Двама от тях – Станислав Петков и Розалин Пенчев, са с травми и няма да тренират до края на седмицата.

Пресцентър БФВ

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации