RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Владо Николов: Надявам се да играем добре и да спечелим във Франция

Публикувано в: Волейбол
23:18, 6 юни 2013, Автор: , Преглеждания:220

снимка: Спортал

Мениджърът на националния ни отбор по волейбол Владимир Николов заяви за пореден път, че тимът излиза единствено за победа в утрешния мач срещу Франция в първия мач от Световната лига.

Травмата в ръката на либерото Мартин Божилов не е сериозна и той ще играе, а останалите в състава също са готови за първата битка от Световната лига. Тимът е мотивиран и очаква мача от 21.30 утре.

„Смятам, че въпреки проблема, който има Мартин в ръката, ще бъде на линия за утрешния мач. Мотивиран е безкрайно много и един такъв проблем не би трябвало да се отрази на неговото представяне. Колкото до другите момчета – здрави са и са готови за утрешния мач“, коментира Николов, цитиран от ГОНГ.

Мачът ще се играе в градчето Монбелиар, а интересът не е особено голям. В залата за 5800 души се очакват според данни на организаторите около 3500-4000 фена.

„Интерес ще има, но бих казал умерен, защото волейболът не е особено популярен във Франция. На 8-9 място в класацията по интерес. Организаторите очаква около 3500-4000 зрители за утрешния мач. Постарали са се доста да предизвикат интерес в областта, така че ще бъде доста посетен този двубой за Франция“, каза още Владо Николов.

Николов, старши-треньорът Камило Плачи и капитанът Тодор Алексиев са били на среща с кмета на Монбелиар вчера.

„Отидохме вчера след тренировката. Беше проявя на внимание. Казаха, че голяма чест е за тях да приемат националните отбори на България и Франция и да организират този мач от Световната лига, за който е организирана цялата местна спортна общественост. Беше приятно. Срещата бе около половин час“, коментира мениджърът на България.

„Французите играят много добре в момента. По-напред са в подготовката в сравнение с останалите отбори, но така или иначе ние ще излезем с една единствена цел за утрешния мач, а именно за победа. Надявам се да играем добре, да покажем голяма част от възможностите си и наистина да спечелим мача“, завърши Владо Николов.

Гонг

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации