RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Звездите на Литекс отиват под наем в ЦСКА

Публикувано в: Футбол България, ЦСКА
17:11, 8 юни 2013, Автор: , Преглеждания:95

Георги МилановПетима от ключовите иг­рачи на Литекс ще послед­ват Христо Стоичков в ЦСКА, пише „Тема Спорт“.

Това са двамата братя Геор­ги и Илия Миланови, Николай Бодуров, Армандо Ваюши и Александър Цветков – тоест най-доброто, с което разпо­лагат ловчанлии към днешна дата. Те първоначално ще бъдат под наем на „Армия­та“.

Останалите футболисти на Литекс ще продължат да играят в Ловеч, като там вече бе извършен един трансфер. Бившият напада­тел на Черно море и юноша на ЦСКА Мирослав Манолов подписа с оранжевите, след като неговият договор с моряците изтече. Възможно е, пак под наем, при ловчанлии да преминат няколко играчи на червените.

На „Армията“ се очаква развитие и около трансфера на бразилския полузащитник Бруно Октавио. Първоначал­но той е бил спряган за Ли­текс, но сега е пред премина­ване на „Армията“ от мест­ния Гремио Баруери.

Последните събития в ЦСКА промениха сериозно плановете за лятната подготовка на отбора. Първо­начално червените трябва­ше да имат един лагер у нас и един в Холандия.

Впоследствие стана ясно, че футболистите въобще няма да пътуват извън чужбина. Така подготовката на отбора най-вероятно ще се проведе изцяло в България.

Единият вариант е да се отиде на Боровец, както бе планирано още отпреди ня­колко седмици. Другият ва­риант е да се лагерува в Етрополе. Възможно е двете дестинации да бъдат съчетани, като първо се отиде на Боровец, а след това и в Етрополе. Това обаче ще се уточнява, след като има по­вече яснота какво ще стане с управленския пост в клуба. Възможността все пак да има лагер в чужбина не е съв­сем изключена, но остава изключително малка.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации