RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Стойчев и Казийски поемат към Халкбанк?

Публикувано в: Волейбол
09:09, 13 юни 2013, Автор: , Преглеждания:97

Радостин СтойчевБившият селекционер на националния отбор на България Радостин Стойчев е на крачка от това да заеме поста старши-треньор на турския Халкбанк (Анкара), след като Тренто реши да намали драстично бюджета си за следващия сезон, информира volleyball.it.

От края на сезона в Серия А1 талантливият треньор е без договор, като е свободен да преговаря с всеки отбор, като турският гранд бързо се е ориентирал и се е свързал с българския наставник.

Очаква се в близките дни бъдещето на Стойчев да стане ясно и той да подпише с Халкбанк, но по последна информация част от звездите на Тренто могат да последват своя треньор в столицата на Турция.

Това са Матей Казийски и Османи Хуанторена, които са в основата на отличните изяви на италианския шампион през последните години, в които отборът завоюва всеки един ценен трофей в Италия, Европа и света.

Причината и тримата да умуват върху офертата на турския тим е финансовата криза, която налегна клуба. Диего Мосна свали значително бюджета за следващия сезон, като беше категоричен, че е дошъл краят на големите пари в италианския колос. Тогава се очакваше Казийски и Стойчев да останат, но в момента и двамата се колебаят.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации