RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Халкбанк с трансферна бомба – взима трио от Тренто + Радо Стойчев

Публикувано в: Волейбол, Избрано
13:24, 24 юни 2013, Автор: , Преглеждания:174

Матей Казийски

Отборът на Халкбанк е на взриви трансферния пазар, привличайки три от звездите на Тренто, както и треньорът Радостин Стойчев, пише VoleybolExtra.com.

Очаква се Матей Казийски, Османи Хуанторена и Рафаел де Оливейра да подпишат 3-годишни договори с турския клуб, за да станат част от амбициозния проект на тима, който ще се бори за три трофея от следващия сезон – Шампионската лига, титлата и Купата на Турция.

Очаква се в близките няколко дни старши треньорът Радостин Стойчев също да се присъедини към Халбанк и отново да заработи със своите възпитаници.

Трансферът на Казийски, Хуанторена и Рафаел е очакван, защото след края на успешния изминал сезон президентът на Тренто Диего Мосна недвусмислено намекна, че ще намали драстично издръжката си на клуба и съответно амбициите.

Така Казийски и компания получиха възможност да потърсят ново предизвикателство и преминаването в турски клуб изглежда логично, при положение, че първенството на южната ни съседка и руското са двете най-добре платени.

Халбанк загуби финала за титлата на Турция от Аркас миналата година, но сега с качествените си попълнения е амбициран да търси требъл през следващата кампания.

Освен това Халкбанк подписа и с турската звезда Бурутай Субашъ, който през последните години игра за Аркас.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации