RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Матей Казийски подсилва Халкбанк за една година

Публикувано в: Волейбол
18:31, 1 юли 2013, Автор: , Преглеждания:88

Матей КазийскиМатей Казийски напусна италианския шампион Тренто и през новия сезон ще играе в турския Халкбанк, където треньор ще му бъде досегашният му наставник Радостин Стойчев.

Българинът отива в Халкбанк под наем и може да се завърне в Тренто догодина, стига финансовите условия в клуба да са по-добри.

„Реших да последвам Стойчев в това приключение в Турция по много причини, лични и професионални, но беше трудно да разбера какво е важно за мен. Беше трудно да напусна Тренто, все едно си тръгвам от дома и се надявам да има шанс скоро да се завърна.

Искам да благодаря на целия тим, на всички съотборници и на феновете, с които споделихме шест красиви и богати на победи години. Това не е сбогом, а довиждане за една година“, каза Матей, цитиран от италианските медии.

„Уважаваме избора на Матей, макар че е трудно да го приемем. Надявам се, че има шанс да го върнем след година и изваждаме от употреба фланелката с номер едно, защото тя може да бъде само негова. Разочаровани сме, но гледаме напред. Благодарим на Матей за шестте страхотни години в Тренто и му пожелаваме всичко най-добро“, каза президентът на Тренто, Диего Мосна.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации