RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Жоро Братоев: Ще дадем всичко от себе си в Аржентина

Публикувано в: Волейбол
01:27, 14 юли 2013, Автор: , Преглеждания:86

Георги БратоевРазпределителят на националния ни отбор Георги Братоев заяви след успеха с 3-2 над Полша в Световната лига, че тимът ще даде всичко от себе си на Финалите в Аржентина.

„Ако погледнем чисто статистически, победихме с по-добра атака от тях. Успяхме да обърнем с отборен дух и благодарение на тази невероятна публика. Пред такива пълни трибуни, каквито имаше в София и във Варна, е страхотно да се играе. Чувството е незабравимо. С оглед на събитията в България, това е едно от малкото неща, което радват моята душа, а се надявам и другите хора“, коментира Гошо Братоев пред TV7.

„Мога да ви кажа какво ще се случи на финалите в Аржентина, а на какво да се надяваме – нямам представа. Ще дадем всичко от себе си, а какъв ще бъде резултатът ще видим след около седмица в Мар дел Плата. Според мен в един момент, ако има добро стечение на обстоятелствата и успеем да дадем най-доброто от себе си, и първото място не е непостижимо на финалите в Аржентина. И обратното, ако в тези два мача не успееш да дадеш най-доброто от себе си, и шестото място е заслужено. Не искам да гадая какъв ще резултатът. Искам да отидем и да играем един добър волейбол, пък от там нататък каквото стане“, допълни разпределителят на България.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации