RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Локо Пловдив представи трима нови

Публикувано в: Локомотив Пловдив, Футбол България
17:57, 1 авг 2013, Автор: , Преглеждания:193
Новите в Локо

Снимки: Андро Дюлгерян

Ръководството на Локомотив представи днес 3 нови попълнения в отбора – вратарят Божидар Стойчев и нападателите Станко Йовчев и Андрей Атанасов. Тримата имат договори с черно-белите за по 2 години, съобщава сайтът на пловдивчани.

„Приветстваме ги с добре дошли и пожелаваме на тримата голямо бъдеще във футбола”, заяви административният директор на клуба Атанас Узунов.

Той уточни, че съвсем скоро се очаква договор да подпише и централният защитник Пламен Крачунов.

На пресконференцията присъстваше и треньорът Александър Станков, който изрази пред медиите задоволството си от трансферите:

„Искам да честитя на момчетата и да ги поздравя. Много внимателно сме преценили качествата на всеки един поотделно. Убеден съм, че те ще помогнат на Локомотив. И тримата са млади хора, има перспектива в тях и съм убеден, че това ще е бъдещето на Локомотив. Продължавам да си държа на думата и да казвам, че никъде, където съм работил не съм оставял потоп след себе си. Винаги има някаква база, върху която да се работи след това”, обяви Александър Станков.

Ето какво казаха и трите нови попълнения в клуба:

Андрей Атанасов: Локомотив е отбор с прекрасна публика и с големи традиции. Надявам се да се представя подобаващо и да имаме добро класиране, защо не по-напред от 7-о място.

Божидар Стойчев: Много съм доволен, че се присъединих към Локомотив. За мен е чест да работя с такива опитни състезатели и мога само да се уча от такива футболисти като Данчо Господинов и се надявам да вървя по стъпките им.

Станко Йовчев: Надявам се да работим правилно с добър треньор, доказал се в България. Целите на отбора за мен лично са място в първата четворка.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации