RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

САЩ спечелиха 4х400м с най-добро време в света за сезона

Публикувано в: Лека Атлетика
21:10, 16 авг 2013, Автор: , Преглеждания:63

ac097e4f-4c25-41d7-b0de-5bb272b28e8cЩафетата на САЩ очаквано триумфира в бягането на 4х400м на Световното първенство в Москва, Русия, като американците успяха да запишат и най-добро време в света през сезона. Втора е щафетата на Ямайка, а домакините спечелиха бронзовия медал.

Квартета на САЩ Дейвид Вербърг, Тони Макуей, Ерман Хол и ЛаШон Мерит бяха повече от убедителни в бягането и на четирите поста, като ЛаШон Мерит окончателно уби всякаква интрига в старта и спря хронометрите на 2:58.71 минути. Ямайка в състав Ръшийн Макдоналд, Едино Стийл, Омар Джонсън и Джейвън Френсис успя да стигне до втората позиция, след като Френсис буквално направи бягането на живота си и времето им от 2:59.88 минути е най-доброто им за сезона.

Щафетата на Русия затвърди прекрасното представяне на атлетите на домакините тази вечер, след като спечели бронзовото отличие. Максим Дилин, Лев Мосин, Сергей Петухов и Владимир Краснов финишираха за 2:59.90, което също е тяхното най-добро бягане до момента през годината.

Оставете коментар

Автор

Rositsa Georgieva

Аз съм на 23 години, родена в гр. Нова Загора. Интересувам се от много спортове, но слабост са ми колоезденето, биатлона и плуването. Ако имате въпроси или препоръки, бих се радвала да ми пишете на georgieva.rossy@gmail.com

Подобни публикации