RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

„Лъвиците“ заминават в сряда за Шверин

Публикувано в: Волейбол
11:30, 3 сеп 2013, Автор: , Преглеждания:58

БългарияЖенският национален отбор по волейбол заминава в сряда за Шверин (Германия), където ще се играят мачовете в група D на европейското първенство, в която освен България са отборите на Чехия, Полша и Сърбия.

В последните си две контролни срещи българките постигнаха победи над Турция. Днес в Самоков националките спечелиха с 3:1 (16:25, 25:22, 25:15, 26:24) гейма. Най-резултатни бяха Елица Василева и Страшимира Филипова с по 18 точки, а Цветелина Заркова и Емилия Николова записаха по 10 точки.

„Доволни сме и от двете контроли, но повече от втората, защото успяхме да се представим добре във втори последователен мач и да затвърдим резултата. Точно това се искаше от момичетата. Направихме добра подготовка и отборът ще замине във възможно най-доброто си състояние за Европейското. Винаги има какво още да се желае, но мисля, че начинът, по който се подготвихме и резултатите, които постигнахме, са добри. Заминаваме за Европейското с мисълта да стигнем до Берлин“, коментира Димо Тонев пред БТА.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации