RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Разочарование сред волейболистките ни

Публикувано в: Волейбол
18:08, 10 сеп 2013, Автор: , Преглеждания:85

БългарияЖенският национален отбор по волейбол се прибра късно снощи от злополучното си участие на европейското първенство в Германия в очаквано минорно настроение. Разочарованието бе лесно за разпознаване по лицата на всички от женския ни представителен тим.

„Разочаровани сме. Това е може би, защото ние наистина вярвахме в победата и класирането ни за финалната четворка“, заяви Елица Василева пред ТВ7.

Една от най-дискутираните теми в последните дни около отбора безспорно бе взаимоотношението на Христина Русева с ръководството на тима.

„С Димо и с Марчело съм в прекрасни отношения. Жалко, много съм огорчена, че пак ми се спряга името в такива глупости, в скандали. Такива неща е нямало и не знам защо продължават да се пишат“, заяви Русева.

Помощник-треньорът на отбора Димо Тонев изясни и ситуацията със селекционера Марчело Абонданца и неговата евентуална оставка.

„Нека да не спекулираме. Абонданца има договор с федерацията, много точен и много ясен – за следващите 4 г. Ако федерацията или той имат някакви други намерения могат в писмен вид да ги заявят и да продължат напред. Абонданца не е казал, че няма да остава“, категоричен е Тонев.

Следващото голямо състезание за националките ни се предвижда за края на годината, когато са квалификациите за световното първенство в Италия догодина. От родната федерация се надяват, че квалификационния турнир може да се организира у нас.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации