RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Георги Братоев: Шансът ни е 50:50

Публикувано в: Волейбол
11:16, 26 сеп 2013, Автор: , Преглеждания:90
Снимка: CEV

Снимка: cev.lu

Разпределителят на българския национален отбор по волейбол Георги Братоев сподели след успеха над Германия с 3:1 гейма, че целият тим е изключително доволен от постигнатия резултат. Момчетата на Камило Плачи се класираха за 1/2-финалите на Европейското първенство, като в събота срещат състава на Италия.

„Искаме да благодарим на всички хора, които ни подкрепят. Има много фенове и тук. Очаква ни Италия – познат съперник, дано да е положителен резултатът. И след мача с Германия и преди това от мача с Полша умората тропа на вратата. Сега имаме два дни почивка, за да можем да се възстановим и психически, и физически, и да изиграем полуфинала както подобава“, сподели Георги Братоев. „Аз отдавам победата на сърцатата игра на отбора. Миналия път успяха да ни изненадат, но сега мачът беше равностоен. Направихме доста грешки в първия гейм, но се върнахме много добре във втория и третия. Сервисите в четвъртия на Ники Пенчев бяха непосилни за тях.“

„Стана точно така както Италия искаше. Да избегне отбора на Русия, да им се паднем ние. Сега да видим как ще бъде мачът. Много хора ни предпочитат за опонент. Щом италианците ни предпочитат, получават ни.“ „Шансът ни е 50:50. Ако изиграем добре полуфинала ще сме на почетната стълбичка, ако не успеем, ще бъдем там, където бяхме и досега. Аз бих благодарил много на Найден Найденов, който ни помага много. Искам да поздравя всички фенове, жена си и семейството си“, завърши Георги Братоев.

Източник: Инес Павлова, Гонг

Оставете коментар

Подобни публикации