RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

България и Италия в битка за европейски финал по TV7 от 19:00 часа

Публикувано в: Волейбол
14:36, 28 сеп 2013, Автор: , Преглеждания:75

България

Сериозен студ посрещна волейболните национали за първата им тренировка на стадион „Паркен“ преди днешния полуфинал от европейското първенство срещу Италия. Късно снощи момчетата на Камило Плачи изпробваха съоръжението в Копенхаген при температура от малко над 10 градуса, съобщава ТВ7.

От четирите полуфиналисти българите последни влязоха на стадион „Паркен“ в петък вечерта и успяха да направят официална тренировка. Въпреки това условията не бяха нормални за провеждане на волейболно занимание. Най-много от забавянето в организацията пострадаха сърбите, които тренираха първи, а около тях кипяха строително-монтажни дейности, почти непозволяващи нормален работен процес. Домакините обещаха, че отоплителната система на стадиона днес ще бъде пусната 7 часа по-рано, за да бъде достигната нормална температура.

Снощи на тренировката беше включено осветлението на стадиона, което обаче е далеч от стандартите за волейболен мач. И по думите на всички от отбора ни пречи за нормалното провеждане на спортна среща.

Полуфиналът между България и Италия може да гледате пряко от 19:00 часа в ефира на TV7. От 16:00 часа по NEWS7 пък стартира първият мач за деня между Сърбия и Русия.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации