RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Никола Спасов вариант за Нафтата

Публикувано в: Футбол България
11:43, 28 сеп 2013, Автор: , Преглеждания:174

Никола Спасов

Подалият оставка след резила срещу Левски (0:6) старши треньор на Нефтохимик Антон Спасов все пак ще остане начело на тима, макар и само до ут­ре, пише „Тема Спорт“.

Изпълнителният дирек­тор Костадин Джамбазов е говорил с наставника и го е помолил да води отбора в предстоящото домакин­ство на Локомотив София. Този ход е направен, след ка­то от ръководството на шейховете удариха на камък в намирането на нов старши треньор.

Бургазлии са водили разговори с някол­ко души, но всеки от тях е поставил условията си и е нужно време, за да се преце­ни кой да бъде ангажиран.

Най-тиражираното име е това на Георги Василев, който още през лятото бе готов да поеме Нефтохи­мик с минимални финансови изисквания. Гочето е желан и от феновете на тима, но засега няма информация да има водени разговори с не­го. Съществува вариант начело на шейховете да застане и бившият настав­ник на Черно море Никола Спасов. За последно той бе начело на Светкавица. Ин­тересното е, че от там дойде и предишният треньор на зелените Вале­ри Дамянов. Както е изве­стно, бившите босове на мълниите ориентираха средствата си именно към Нефтохимик.

При всички положения след мача с Локомотив Со­фия начело на бургазлии ще има нов треньор независи­мо от изхода на срещата. Според запознати с най-го­леми шансове да поеме Нафата е Никола Спасов.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации