RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Мартин Стоев: Жеков е готов да се върне в националния

Публикувано в: Волейбол
13:20, 5 окт 2013, Автор: , Преглеждания:142

Мартин СтоевБившият треньор на националния отбор по волейбол Мартин Стоев разкри пред bTV, че разпределителят Андрей Жеков е готов да се завърне в състава на „лъвовете“.

В интервю за предаването „Зона спорт“, което ще бъде излъчено в неделя от 12:30 часа, Стоев разкрива за плановете на Жеков. Припомняме, че плеймейкърът не е играл с екипа на трикольорите от средата на миналата година, като се отказа преди Олимпийските игри в Лондон.

По същото време напуснаха Радостин Стойчев и Матей Казийски, но Жеков имаше различни причини да спре да се състезава за България – той си взе почивка като цяло от волейбола, за разлика от Казийски, който бойкотира родната федерация.

В ефира на bTV Стоев настоява президентът на федерацията инж. Данчо Лазаров и Матей да направят компромис помежду си, за да може най-добрият волейболист в света отново да облече националната фланелка.

„Данчо Лазаров няма да бъде сменен до 2016-та година, той самият го каза. Тогава за Матей ще бъде вече твърде късно“, коментира Стоев.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации