RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Ново общо събрание във волейбола

Публикувано в: Волейбол
14:14, 5 окт 2013, Автор: , Преглеждания:57

БФВ

Българската федерация по волейбол (БФВ) ще свика общо събрание преди Нова година, пише „Труд“.

Но сбирката няма да е официална, а по-скоро информативна и за „сплотяване на колектива“. На нея ще бъдат поканени всички клубове, за да може ръководството на централата да обсъди с тях изминалата година и да се направят нови планове.

„Дотогава ще са приключили всички състезания с национални отбори, включително и световното за младежи до 23 години – разясни депутатът и вицепрезидент на БФВ Петър Кънев. – Ще направим отчет и ще чуем какво мислят колегите от клубовете.“

В средата на октомври ще има заседание на Управителния съвет на БФВ. На него се чакат националните селекционери на мъжете и жените Камило Плачи и Марчело Абонданца. Преди това двамата трябва да изпратят своите отчети, които ще се преведат и раздадат на ръководството. След което ще се вземе решение за бъдещето на Абонданца, чийто стол се разклати.

„И дума не се продумва за смяна на треньори – категоричен е Кънев. – Има по-важни неща за решаване като например спортната база не само за волейбола, но и за целия спорт.“

„Ние като щаб сме готови да продължим, ще представим на БФВ отчет и планове за промени и ако се приемат – продължаваме“, заяви Димо Тонев, помощник на Абонданца.

Антони Йорданов, Труд

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации