RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Михаил Мадански: Националният отбор се справя перфектно и без моите момчета

Публикувано в: Футбол България
15:11, 6 окт 2013, Автор: , Преглеждания:73

Михаил МаданскиМладежкият национален отбор по футбол започна подготовката си за евроквалификациите с Русия и Словения.

Селекционерът Михаил Мадански повика 22 играчи, като заради контузии от състава отпаднаха капитанът Георги Терзиев и вратарят Димитър Евтимов. Вторият капитан Симеон Славчев получи повиквателна за мъжкия отбор и също няма да играе за младежите.

Ето какво сподели селекционерът Михаил Мадански пред bTV.

„Имаме нужда от самочувствие и от точки. И двата отбора са много силни, отборите в групата са равностойни. Очаквам тежки срещи. Не сме в пълен състав, имаме наказани и повикани в първия отбор.

Това е част от играта. Поддържам становището, което споделих и с Любо Пенев. Смятам, че „А“ националният отбор се справя перфектно и без момчетата от младежкия отбор.

А за нас това е голяма тежест. Но независимо от моето несъгласие това е факт, с който трябва да се съобразяваме. Само селекционерът на мъжкия отбор може да реши това.

Ще се постараем да вземем реванш от Русия, добре сме ги разузнали. Лошото е, че ни трябва време да стиковаме нещата“, коментира Мадански.

Лидер в групата е Русия с 9 точки, а отборите на Дания и България имат по 7, като нашият състав е с мач повече. Словения има само една точка до момента. Мачът с Русия е на 11 октомври от 16:00 часа в Стара Загора. Четири дни по-късно гостуваме на Словения.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации