RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Георги Братоев подписа с КВК Габрово до часове

Публикувано в: Волейбол
09:51, 7 окт 2013, Автор: , Преглеждания:137
Георги Братоев

снимка: Павлина Сиевиерска

Разпределителят на националния по волейбол Георги Братоев ще играе в Габрово. Той облече екипа на вицешампиона за последния мач от турнир в града и преговаря с ръководството на клуба.

„Разбрахме се по важните въпроси, нямаме никакви разминавания и той ще играе при нас – заяви треньорът на габровци Любомир Герасимов, цитиран от вестник „Труд“. – Имаме да уточним някои детайли, но до вторник ще сме наясно.“

В „Габрово“ премина и вторият разпределител на националния Добромир Димитров, за който обаче има шанс да замине в чужбина. В състава е и младият Николай Кючуков, който пък се контузи и все още не се знае какво е състоянието му и колко време ще липсва. Именно тази неяснота около двамата разпредели трябва да се разреши през седмицата.

За Братоев имаше варианти да играе в Русия и Иран, но пропаднаха. Той стана излишен и за „Левски Бол“, където играеше преди това.

Във вторник „Габрово“ пътува за Кладово в Сърбия, където ще играе на турнир с едноименния местен тим – шампион на страната, черногорския „Будва“ и „Цървена звезда“.

Същевременно Герасимов среща трудности в намирането на информация за съперника на „Габрово“ в евротурнира за Купата на конфедерациите (СЕВ). Нашите гостуват на словашкия „Волей тим“ в Братислава, но засега в СЕВ словаците са картотекирали само шестима волейболисти. А това поставя в неведение „Габрово“ срещу какъв отбор ще излезе в 1/16-финалите.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации