RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Михаил Мадански: Как да скоча на Любо Пенев, като е по-висок

Публикувано в: Футбол България
21:24, 10 окт 2013, Автор: , Преглеждания:72

Михаил МаданскиМихаил Мадански отново беше принуден да говори за скандала, който уж се заформи между него и Любослав Пенев що се отнася до играчите, които селекционерът на националите повика за решителните квалификации срещу Армения и Чехия.

Пенев извика Симеон Славчев, който е сред ключовите играчи на младежкия национален тим. Това предизвика негодувание от страна на Мадански, но той отново беше категоричен и с чувство за хумор заяви, че няма проблеми между двамата.

„Появиха се заглавия като „Мадански скочи на Любо“ и други. Това са неща, които са далеч от нашите истински взаимоотношения. Втора – аз не мога да му скоча, защото е много висок. Няма къде аз да му скача“, коментира с усмивка Мадански и продължи с очакванията си за мача с Русия.

„Очакванията ми са както и преди други мачове – да играем за победа. Имаме нужда от самочувствие и от точки. Очаквам тежки срещи. Имаме наказани, имаме и повикани в националния тим, но това е част от играта.

Поддържам становището си, че А отборът има достатъчно перфектно и без момчетата от младежкия тим. За нас обаче те са много важни и отсъствието им е голяма тежест. Щом Пенев така е решил, няма какво да направя“, каза още Мадански.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации