RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Зума: Любо знае колко сол и пипер да сложи на манджата

Публикувано в: Футбол България
07:29, 11 окт 2013, Автор: , Преглеждания:96

Христо БоневБившият национален селекционер Христо Бонев похвали работата на Любослав Пенев начело на представителния тим.

Зума обаче не пожела да дава съвети на бившия нападател как да победи Армения довечера в първата от двете решителни квалификации за баражите на Мондиал 2014, които предстоят на нашия тим.

„Любо си е вътре в кухнята и си знае най-добре материала. Той много добре знае колко сол и пипер да сложи на манджата, за да ни е вкусна. Вярвам, че ще ни поднесе поредната порция радост. Отличен готвач е“, каза Зума пред „Тема Спорт“.

Според него дори и при негативен резултат в Ереван не трябва да бързаме да зачеркваме отбора. За Бонев Любо е извършил много добра работа досега с изграждането на тим, който има вече игрови облик и собствен стил и би трябвало да продължи работата си и занапред.

Ако пък вземем и двата предстоящи мача с Армения и Чехия в София и пак не се класираме на баражите, то ще трябва да се сърдим единствено на себе си, заради многото равни резултати, които направихме на старта на квалификациите.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации