RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Любо Пенев: Нямаме качество да бележим

Публикувано в: Футбол България
23:47, 15 окт 2013, Автор: , Преглеждания:44

Любослав Пенев

Селекционерът на България Любослав Пенев призна, че тимът му е играл много прибързано в мача срещу Чехия, който бе загубен с 0:1 на Националния стадион „Васил Левски“.

„Не завършихме както ни се искаше. За мен беше ясно още след 10-ата минута, когато започнахме да играем. Може би мислехме повече за бараж, отколкото за този мач. Той обаче минаваше през този мач. Опитахме се да контролираме мача, отчасти се получи, но когато играем прибързано няма как да се получат нещата. Казвам прибързано, а не бързо. Има тънка, но голяма разлика. Окей, това е за мача“, коментира Пенев пред БНТ1 след мача.

„Загубихме двете последни срещи. Не ни е приятно и аз като треньор осъзнавам къде съм сбъркал и къде е положителното. Аз съм горд с този отбор и тези футболисти, с които работих в последните години. Благодаря и на перфектната публика. Готвим се, това е. Причината е, че не вкарваме голове. Имаме футболисти, изпълняват перфектно тактическите указания, но нямаме това качество да бележим, това е една от основните причини“, допълни той.

„Не съм настроен на вълна договор. Мисля си някои други неща. Това обаче е една тема, която в много скоро бъдеще ще бъде разгледана. Аз все още имам договор. Разбира се, че имам желание да остана, но нека не дъвчем темата“, завърши Пенев.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации