RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Новото ръководство на НВЛ се срещна с представители на клубовете

Публикувано в: Волейбол
19:44, 23 окт 2013, Автор: , Преглеждания:55

НВЛ

Новото ръководство на Националната волейболна лига се срещна с представители на всички отбори, за да изложи своите предложения за развитието на родния шампионат.

Бяха обсъдени някои конструктивни въпроси. Клубовете имаха възможността да изразят мнението си и да дадат своите предложения. Представителите на родните тимове останаха доволни от факта, че ръководството на БФВ е намерило хора, на който да се довери и които ще работят за развитието на НВЛ и клубовете.

„Това по-скоро бе опознавателна среща. Има много неща, които трябва да се направят. Никога не съм играл волейбол, но съм близо до волейбола от години и мога да помогна. Пътят е много дълъг, трябва да сменим посоката и да го извървим. Вече направихме първите крачки. Сега предстои да обиколим всички зали, да се срещнем с ръководството на клубовете поотделно, защото всичко се прави за тях. Всичко ще се промени само и единствено, ако клубовете го искат и работим заедно за осъществяването на идеите. Убеден съм, че усилията ни не са напразни. Когато видят развитието още хора ще поискат да се включат в работата и всички ще видим резултатите.”- коментира Румен Янчев, председател на НВЛ.

„Марката волейбол е нещо много ценно за мен. Тук съм, за да помогна със своите знания и умения и да постигнем добри резултати. Искаме да покажем, от къде тръгват нашите волейболисти, залите, отборите и да търсим решение на проблемите.” – заяви Валентин Михов.

Любо Ганев сподели, че шампионатът трябва да се превърне в добър продукт. Целта е всички отбори да бъдат максимално задоволени. „Естествено е, че когато има повече пари, те ще могат да направят по-добра селекция, а това ще вдигне още нивото на шампионата.”

„Клубовете са противници на полето, но всички имат общ интерес, а именно развитието на волейбола. Високото равнище на националния отбор не е даденост, тези играчи са започнали от някъде, за да поддържаме нивото трябва и клубовете ни да работят добре.” – коментира идеите за развитие на шампионата Иван Тодоров, вицепрезидент на БФВ.

Пресцентър БФВ

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации