RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Гришо, Кобрата и Казийски в битка за ерген №1 в България

Публикувано в: Любопитно
11:09, 29 окт 2013, Автор: , Преглеждания:403

Григор Димитров

Кой е най-желаният ерген в родината? Това питат от светския сайт Svetsko.bg, а изборът е на вас самите. Първото по рода си допитване стартира вчера в интернет и има за цел да покаже свободните мъже в четири основни категории – шоубизнес, спорт, бизнес и политика.

Сред номинираните са Григор Димитров, Кубрат Пулев, Матей Казийски, Слави Трифонов, Орлин Павлов, Владимир Карамазов, Юксел Кадриев, Криско, Иво Аръков, Румънеца, Калин Врачански, Дидо от D2, Виктор Калев, Дичо, Део, Деян Донков, Емил Кошлуков и Кристиан Кръстев, министър на транспорта в служебното правителство от лятото.

Кампанията за избор на „Ерген на годината 2013″ ще продължи шест месеца (от октомври до март 2014), като всеки има право да гласува само веднъж във всяка една от четирите категории. А кои са победителите ще бъде обявено в началото на април на бляскава церемония, като е замислена по доста нестандартен начин и ще има благотворителен характер.

Идеолозите на инициативата от Svetsko.bg твърдят, че са подбрали ергените по общи критерии. Сред тях са: мъжете да не са обвързани, да са в устата на хората и наоколо им да пърхат красиви жени. Организаторите имат идея от следващата година топергените да бъдат номинирани от най-известните светски журналисти в България.

Ето и номинираните в категорията „Спорт“: Григор Димитров (тенис), Николай Михайлов (футбол), Георги Валентинов (ММА), Кубрат Пулев – Кобрата (професионален бокс), Иван Караджов (футбол), Светлозар Савов (ММА), Матей Казийски (волейбол), Николай Бодуров (футболт), Добромир Димитров (волейбол), Благой Иванов – Багата (ММА), Жоро Танев (автомобилизъм), Мартин Камбуров (футбол), Мартин Чой (мотоциклетизъм), Пламен Константинов (волейбол), Станислав Манолев (футбол).

Гласувайте за „Ерген на годината 2013″ тук!

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации