RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Андрей Жеков пред bTV: Имам желание да се върна в националния (ВИДЕО)

Публикувано в: Волейбол
14:18, 3 ное 2013, Автор: , Преглеждания:74

Жеков и Казийски

Румънският шампион Томис, който втора поредна година е воден от Мартин Стоев посрещна звездната селекция на турския Халкбанк, където са Радостин Стойчев и Матей Казийски.

Зрелищният двубой, който бе спечелен от турците, привлече повече от 100 български запалянковци, които скандираха имената на българските играчи.

Андрей Жеков, който е състезател на Томис, бе доволен, че доста наши сънародници са дошли на мача в Констанца. Той и Матей Казийски застанаха пред камерата на bTV.

Ето какво сподели Жеков:

„Не ми се говори сега за националния отбор. Отборът се справя добре без мен и Матей. Имам желание да се върна, но на този етап никой не е водил разговори с мен. Дойдох в Румъния, защото Мартин ми показа, че има доверие към мен. А и след една година, в която не бях играл, беше важно да се върна на игрището.

Матей Казийски, който е играч на турския тим, също даде своя коментар:

„Много е хубаво, когато българи се изправят едни срещу други. А усещането да играем пред българска публика беше страхотно. Ситуацията е малко тъжна, но тя е такава, каквато е.

Нашият отбор не е в оптимална форма, но върви по правилния път. На Радостин Стойчев тук му е по-трудно, докато ние, играчите, си помагаме. Той се занимава с всичко. Не си правя планове напред, какво ще става по-нататък ще се види“, коментира Матей.

ВИДЕО ВИЖТЕ ТУК

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации