RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Позицията на БФС за ситуацията с младежкия национален отбор

Публикувано в: Футбол България
17:21, 15 ное 2013, Автор: , Преглеждания:214

България младежиОтборите на ЦСКА, Лудогорец и Берое могат да отнесат глоби от по 20 000 лева, заради отказа си да пуснат свои състезатели в младежкия национален отбор на България.

Ето какво пише по този въпрос сайтът на БФС:

 През последните няколко дни Българският футболен съюз и повечето водещи клубове в „А“ група предприеха редица стъпки за подобряване на атмосферата в българския футбол и утвърждаване на принципите на толерантност и добър тон в комуникацията.

За съжаление, въпреки личното желание и на президента Борислав Михайлов за въвеждане на европейския подход в отношенията между федерация, клубове и любители на футбола, днес, 15.11.2013 г., се стигна до безпрецедентен ход, при който футболист от младежкия национален отбор по нареждане на клубен треньор бе изваден от лагера броени часове преди решителната европейска квалификация срещу Дания в Стара Загора.

В тази връзка още през следващата седмица Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз ще разгледа на свое заседание случаите със спиране и оттегляне от младежкия национален отбор на България на повикани за мачове на официални ФИФА-дати футболисти.

БФС – Отдел „Връзки с обществеността и медии“

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации