RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Мадански пое вината за загубата от Словения

Публикувано в: Футбол България
17:35, 19 ное 2013, Автор: , Преглеждания:40

Михаил МаданскиСелекционерът на младежкия национален отбор Михаил Мадански заяви след загубата от Словения с 1-5, че няма желание да остане начело на тима.

„Моят контракт изтече, това е. Ако от БФС решат да не го продължат, ще бъдат абсолютно прави“, заяви специлиастът след двубоя в Стара Загора.

„Вината е изцяло моя. Направих поредица от грешки – в състава, в мотивация, във всичко. Освен това настроението в отбора беше изключително минорно след загубата от Дания преди дни. Момчетата играха колкото могат. Но никакви странични фактори не оправдават поражението“, продължи треньорът.

Той засегна и темата за тримата спрени за отбора футболисти. Както е известно, Мадански влезе в спор ЦСКА, Лудогорец и в частност с наставника на Берое Петър Хубчев, защото беше лишен от трима от основните си футболисти за квалификацията с датчаните.

„Мисля, че занапред няма да има повече такива проблеми. Иначе лично аз съжалявам, че налагах толкова много момчета, но така и не дочаках да ги видя всичките заедно в игра“, завърши Мадански.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации