RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Кокала ще сменя Мадански

Публикувано в: Футбол България
11:38, 21 ное 2013, Автор: , Преглеждания:49

Емил ВелевБорислав Михай­лов и членовете на Изпълкома вече са взели решение да не подновяват договора на младежкия селекционер Миха­ил Мадански. Отбо­рът ни до 21 години записа разочарова­щи резултати, но босовете във фут­болната централа са още по-недовол­ни от игровия об­лик, който демонст­рираха младите иг­рачи, пише „Меридиан мач“.

Върхът на безпомощността бе двубоят със Словения онзи ден, в кой­то загубихме с 1:5, въпреки че на разположение на Ма­дански бяха играчи като Георги и Илия Миланови, Симеон Славчев и израсналият в Германия Едисон Йорданов, който играе за вто­рия тим на Борусия (Дортмунд).

Футболните на­чалници вече ко­ментират кандида­турите за замест­ник на доцента от НСА, а сред тях ка­то фаворит изпъква Емил Велев. Пос­ледният шампион с Левски бе сред ва­риантите за поста и при смяната на Иван Колев. Тогава официално се ко­ментираха Кокала, Мадански и Илиан Илиев, въпреки че последният ясно обяви, че не е имал претенции към поста, тъй като тогава работеше с успех в Берое.

В момента Илиев също е без­работен и може да прояви интерес към поста. Също­то се отнася и за Велислав Вуцов и още няколко име­на. Велев обаче из­глежда най-амбициран да се заеме с младежите и да постигне както по­добри резултати, така и промяна в цялостното пове­дение на отбора.

„Меридиан мач“

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации