RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Австрийската щафета триумфира при мъжете в Руполдинг

Публикувано в: Биатлон, Зимни
18:43, 9 яну 2014, Автор: , Преглеждания:159

Даниел МезотичМъжката щафета на Австрия спечели състезанието на 4 по 7.5 километра от Световната купа по биатлон в германския зимен център Руполдинг.

Кристоф Зуман, Даниел Мезотич, Зимон Едер и Доминик Ландертингер финишираха за 1:15:40.9 час, след като не допуснаха наказателна обиколка и използваха общо 8 допълнителни патрона при осемте си стрелби.

Ландертингер донесе успеха на Австрия, като със силен финален спринт изпревари с 1 десета от секундата Зимон Шемп на последния пост на квартета на Германия, който остана втори, след като състезателите от Бундестима също използваха само 9 допълнителни патрона.

На трето място се нареди отборът на Русия с изоставане от 14.9 секунди и 7 допълнителни патрона при стрелбата, въпреки че Антон Шипулин излезе пръв след последната стрелба.

Българският тим в състав Михаил Клечоров, Владимир Илиев, Иван Златев и Мирослав Кенанов завърши на 17-о място от 24 участващи отбора на 6:09.1 минути зад победителите след 3 наказателни обиколки и 9 допълнителни патрона.

Владимир Илиев се провали в стрелбата от положение легнал на втори пост, след която трябваше да направи три наказателни обиколки, посочва БТА.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации