RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Краси Анев с великолепно девето място в Антхолц!

Публикувано в: Биатлон, Зимни, Избрано
17:36, 17 яну 2014, Автор: , Преглеждания:98

Красимир Анев

Красимир Анев записа най-доброто си представяне през този сезон, след като завърши на девето място в днешния спринт на десет километра в италианския зимен център Антхолд – Антерселва – шести кръг от Световната купа по биатлон.

Краси записа страхотно състезание и свали всичките си десет мишени, за да финишира девети – на 41,4 секунди от първата позиция. По този начин българинът запази отлично шансове за още едно класиране в топ 10 в утрешното преследване на 12,5 километра.

Владимир Илиев също постигна най-добър резултат за сезона, след като приключи на 28-о място с два пропуска на огневия рубеж и изоставане от минута и 20 секунди. Михаил Клечоров се нареди 75-и с две грешки, а веднага зад него остана Иван Златев, който свали девет от мишените си.

Победата днес бе спечелена от двама биатлонисти, след като Лукас Хофер и Зимон Шемп финишираха с еднакво време от 24,44,9 минути. Италианецът направи една грешка в стрелбата си, а германецът бе перфектен. До подиума се добра още един представител на Бундестима – Арнд Пайфер, който с 10 свалени мишени завърши на 4,3 секунди от победителите.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации