RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

“Елче” уреди Гари да играе в неделя

Публикувано в: Левски, Футбол България
07:51, 31 яну 2014, Автор: , Преглеждания:51

Гари РодригесИспанският “Елче” получи жълтата карта на Гари Родригес и преотстъпеният играч на “Левски” може да дебютира в неделя. Тогава новият му клуб играе домакински мач срещу прекия конкурент за оставане в испанския елит “Алмерия”.

С всеки изминат ден изтънява обаче шансът на Владимир Гаджев да реализира трансфер в украинския клуб “Севастопол”. Предложените от кандидат-купувача условия не удовлетворяват “Левски”. Ако воденият от българския треньор Ангел Червенков отбор не даде по-добра оферта, футболистът ще остане на “Герена” през пролетта. Ситуацията е динамична и може да се промени във всеки един момент при корекция на предложението от страна на “Севастопол”.

Гаджев ще трябва да подпише нов договор при окончателен провал на трансфера и оставане в “Левски”. Полузащитникът има сериозни финансови претенции и новият контракт може да го приравни до най-добре платените чужденци.

На “Герена” продължават да обсъждат евентуални попълнения. За ново ляво крило ще се избира между 6 футболисти. Коментира се и привличане на още един защитник.

В същото време “синият” юноша Ерай Карадайъ е започнал проби в италианския “Катания”. Той тренира с първия тим на клуба от Серия “А”. Тази зима към Италия вече потегли един талант на “Левски” – Антонио Вутов, преминал в “Удинезе”.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации