RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Очаквано Волосожар и Транков поведоха след краткия танц в Сочи

Публикувано в: Зимни, Фигурно пързаляне
20:39, 11 фев 2014, Автор: , Преглеждания:197

figureРуската двойка Татяна Волосожар и Максим Транков поведоха след първия ден при спортните двойки на Олимпиадата в Сочи. След тях са Альона Савченко и Робин Шолкови от Германия и другата надежда на Русия за медал Ксения Столбова и Федор Климов.

Напълно според очакванията на домакините и специалистите Татяна Волосожар и Максим Транков оглавиха класирането след краткия танц, като изиграха безупречно програмата си и получиха оценки от 84.17 точки. Втори са четирикратните световни шампиони Савченко и Шолкови, но на 4,53 точки след руските си опоненти. За радост на домакините засега на третата позиция е втората им двойка Столбова/Климов, чийто сбор от точки е 75.21.

Дуото на Китай Син Пън и Джан Тон е на четвърта позиция с 73.30 точки, следвани от двете канадски двойки – Меган Дюамел/Ерик Радфорд (72.21) и Кирстен Мур-Тауърс/ Дилън Москович (70.92). Във волната програма участие ще вземат първите 16 двойки.

Оставете коментар

Автор

Rositsa Georgieva

Аз съм на 23 години, родена в гр. Нова Загора. Интересувам се от много спортове, но слабост са ми колоезденето, биатлона и плуването. Ако имате въпроси или препоръки, бих се радвала да ми пишете на georgieva.rossy@gmail.com

Подобни публикации