RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Втори триумф за Домрачьова, Гаспарин блести за Швейцария

Публикувано в: Биатлон, Зимни
17:34, 14 фев 2014, Автор: , Преглеждания:53

domrachevaДария Домрачьова донесе второ олимпийско злато за Беларус от Сочи, след като триумфира и в най-тежката дисциплина 15км индивидуален старт. Сънародничката й Надежда Скардино допълни доброто представяне, като спечели бронз, а Селина Гаспарин (Швейцария0 завърши втора.

Бронзовата медалистка от Ванкувър в дисциплината Дария Домрачьова този път постигна своето, като направи 1 пропуск на втората стрелба, но показа уникално ски-бягане и заслужено стигна до титлата с време от 43:19.6 минути.

Приказката за Швейцария днес продължава, като след 2-та златни медала в алпийските ски и ски-бягането, Селина Гаспарин спечели сребро за „кръстоносците“, като завърши с чиста стрелба и пасив от 1:15.7 минути. Надежда Скардино също не направи пропуск от огневия рубеж и грабна първия си олимпийски медал, като постигна време от 44:57.8 минути.

Българската представителка Десислава Стоянова направи общо 6 пропуска на стрелбището и приключи на 72-ро място с изоставане от 11:21.5 минути.

Оставете коментар

Автор

Rositsa Georgieva

Аз съм на 23 години, родена в гр. Нова Загора. Интересувам се от много спортове, но слабост са ми колоезденето, биатлона и плуването. Ако имате въпроси или препоръки, бих се радвала да ми пишете на georgieva.rossy@gmail.com

Подобни публикации