RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Българите в Сочи днес – 16 февруари

Публикувано в: Любопитно
08:10, 16 фев 2014, Автор: , Преглеждания:75

Сочи

В десетия ден на Олимпийските игри в Сочи ще стискаме палци за най-голямата надежда на България за медал – Александра Жекова.

Сани започва участието си в олимпийския турнир по сноуборд в коронната си дисциплина – бордъркрос. Българката ще стартира с номер 8. Състезанието започва в 9:00 часа българско време, а четвъртфиналите са с начален час 11:15. Финалът е насрочен за 11:40 ч.

Първата част от състезанието е квалификация за време, в която всяка сноубордистка се спуска сама. След това 24-те момичета се разделят на 4 групи по 6, като тръгват едновременно първо в четвъртфинали, след това полуфинали – малък и голям финал.

Българското участие в Сочи днес започва още в първото състезание – алпийците ни Георги Георгиев и Никола Чонгаров стартират в супергигантския слалом, който бе преместен с един час по-рано заради топлото време в руския черноморски курорт.

Така Супер Г при мъжете започва в 10:00 часа местно време, което означава 8:00 часа българско. Георгиев е със стартов номер 55, а Чонгаров – с номер 57 при 63-ма записани в стартовия лист.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации