RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Сани Жекова: Малшанс, не мога да виня италианката!

Публикувано в: Зимни, Избрано, Сноуборд
14:25, 16 фев 2014, Автор: , Преглеждания:401

Александра Жекова

Александра Жекова, която се превърна в истински герой за България на Олимпиадата в Сочи, благодари за страхотната подкрепа на всички свои сънародници.

Сани сподели пред БНТ, че не може да вини италианката, която й попречи да грабне бронзовия медал в сноубордкроса.

„Наистина се радвам и се надявам всички да се радвате за мен. Много добре се движех, Малшанс, че ситуацията бе такава. Смятам, че това е един отличен резултат. Да, може да се каже, че италианката ми отне бронзовия медал. Но това е спортът, всички тези момичета са достойни за уважение. Всички ние имахме много голяма тежест на плещите си, не мога да я съдя за това, което тя е направила“, коментира Сани Жекова.

Лош късмет попречи на състезателката ни да вземе бронзовия медал, след като италианката Микела Мойоли я помете на трасето. В крайна сметка Жекова завърши пета.

„Мислех само за снега и мисля, че това ми помогна защото направих добро каране, независимо от условията. Оценявам факта, че съм тук, това за мен е победа.“

„Благодаря на всички за страхотната подкрепа, много ви обичам, гонете мечтите си. Още е рано да говоря за бъдещето си в професионалния спорт. Трябва първо да направя равносметка и да помислим дали наистина бихме могли да поемем всички ангажименти и натоварване, ако приема да се състезавам на още една Олимпиада, рано е още за това“, завърши Сани Жекова.

1 коментар

  1. Тошко казва:

    Искам да отбележа, че Сани е невероятно силна духом и че това момиче е пример за всички нас да се държим истински и човешки! Тя е истински знак за в бъдещето!

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации