RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Загорчич разкри: Манолев отива в чужбина

Публикувано в: Футбол България
16:25, 1 мар 2014, Автор: , Преглеждания:85

Златомир ЗагорчичСтарши треньорът на Литекс Златомир Загорчич бе доволен от победата с 2:1 над Черно море на стадион „Тича“ в мач от 25-ия кръг на А група.

„Една много тежка и трудна победа за Литекс. Дойдохме тук да воюваме, успяхме и продължаваме нататък. Не мога да кажа дали има дузпа, от моята позиция не се виждаше нищо. Видях само как наш играч пада на тревата и съдията дава дузпа“, коментира наставникът на ловчанлии пред Нюз7.

„Имаше напрежение при нас и тежкият терен ни затрудни, а домакините изиграха много силно и агресивно мача. Това ни попречи да играем нашата игра.“

„Не ми се струва, че съдията е повлиял върху изхода на мача. Ако се изгледа записа от мача, ще се види, че повечето спорни ситуации отидоха в полза на Черно море.“

„Сега не мислим изобщо за Станислав Манолев. Той тренира с нас, но трудно ще се получи така, че да остане. Има оферта от чужбина и днес разбрах, че ще заминава. Доколкото знам, ще продължи да играе извън България. Не знаем откъде идва офертата, абсолютно нищо не знаем по този въпрос“, завърши Загорчич.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации