RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Сани Жекова: Хората ме накараха да се чувствам звезда

Публикувано в: Зимни, Сноуборд
11:27, 1 мар 2014, Автор: , Преглеждания:57

Александра Жекова

„Как да сваля усмивката от лицето си, след като последните дни са най-прекрасните в живота ми. Хората ме накараха да се чувствам звезда. И съм наистина щастлива“, заяви пред „24 часа“ най-добре представилата се българска спортистка в Сочи Александра Жекова.

„Това, което постигнахме, е изключително. А отзвукът, който видях в България след това състезание, е може би най-красивото нещо, което ми се е случвало някога. И наистина е невероятно, че мога да изпитам това. И ме прави изключително щастлива. Заради това винаги има усмивка на лицето ми“, коментира още тях.

На твърдението, че все пак в България не сме свикнали на такъв позитивизъм, Сани отговаря: „Това е начин на мислене. Защото човек винаги може да намери нещо негативно в живота. Важното е негативните неща да се подминават. И да се вижда красивото. А то е навсякъде около нас. Особено в дребните неща. И е много важно човек какви цели си поставя, какви очаквания има. Сестрата на Ивица Костелич – Яница, бе написала нещо на якето си по време на една от световните купи, което никога няма да забравя. Че всъщност щастието се крие в това човек да има малки очаквания. Или пък да няма никакви очаквания. Човек трябва да се радва на това, което има. На дребните неща, на малките. И да е благодарен за това, което има“, каза Сани.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации