RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Матей Казийски: Един ден може и да се завърна в националния

Публикувано в: Волейбол
19:59, 5 мар 2014, Автор: , Преглеждания:68

Матей КазийскиЗвездата на турския Халкбанк Матей Казийски даде интервю за сайта WorldOfVolley, в което говори за бъдещето си и за евентуалните си планове с националния отбор на България.

„В момента не планирам да се завърна в националния отбор, но един ден – може би. Мисля, че Соколов е страхотен играч и е очевидно, че е голямата звезда на България в момента.

Това означава, че още доста време той ще бъде най-добрият, като му пожелавам всичко най-хубаво. Аз самият работя с Радостин Стойчев, защото се разбираме изключително добре. С годините сме се сработили отлично и това ни позволява да печелим много турнири.

Още е рано да мисля за следващия сезон и за това къде искам да играя. Ще видим какви са възможностите и ще изберем най-добрата. Италия ми липса много, особено Тренто. България също ми липсва, София… там е моят дом.

Иначе Анкара много ми харесва, един от проблемите на волейбола тук е популярността. Феновете ни са предимно от младежките формации на Халкбанк, така че федерацията трябва да полага повече усилия в тази насока“, каза Казийски.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации