RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Локо Пловдив се раздели по скандален начин с Атанас Узунов

Публикувано в: Локомотив Пловдив, Футбол България
14:02, 7 мар 2014, Автор: , Преглеждания:62

Атанас УзуновРъководството на Локомотив (Пловдив) днес, 7 март, се раздели с административния директор Атанас Узунов, съобщи официалната страница на клуба.

„Черно-белите“ обявяват и мотивите си за решението за освобождаването на бившия рефер:

- Г-н Узунов използва служебното си положение в Локомотив (Пловдив) за влияние върху привържениците на клуба и те да участват в политически акции срещу законно избраното правителство на Република България.

- Ние като спортен клуб не искаме името на Локомотив (Пловдив) да бъде замесвано в политическа дейност от политически ангажирано лице, каквото е Атанас Узунов.

- Разграничаваме се от Атанас Узунов, защото той се занимава с политика и според нас влияе на част от привържениците, а клубът не иска друга битка, освен тази на спортния терен.

- Видно е, че при сегашната законно избрана власт животът в държавата се подобрява. Не сме против властта и искаме името на клуба да бъде свързано само със спорт и да сме встрани от политическите борби.

- Предстоят ни тежки битки на футболния терен и вярваме, че отборът и привържениците ще бъдем единни в името на доброто бъдеще на клуб с традиции, какъвто е Локомотив (Пловдив).

- Оттук нататък ръководството се ангажира с назначения на позиции за работа в клуба на хора, свързани с идеята Локомотив. Вярваме, че така ще бъде напълно прозрачна дейността на любимия ни клуб.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации