RSS Публикации | RSS Коментари | Facebook | Twitter |
Регистрация | Вход
Спортният глас на България

Загорчич: Разликата между Литекс и Лудогорец е в самочувствието

Публикувано в: Футбол България
22:21, 23 мар 2014, Автор: , Преглеждания:38

Златомир ЗагорчичНаставникът на Литекс Златомир Загорчич заяви след загубата с 0-3 от Лудогорец, че тимът му е излязъл твърде респектиран към съперника.

„Започнахме мача с голям страх и респект към съперника. Имахме няколко ситуации, но не вкарахме. Победата на Лудогорец е заслужена. Двата тима играят атакуващ футбол, стремят се да атакуват“, заяви Загорчич пред ТВ7.

„Тежка загуба за нас. Лудогорец вкара два хубави гола в началото на мача. Опитахме се да отговорим, но не успяхме. Лудогорец бяха по-добрият отбор. Те си вкараха положенията, ние не. Искам от футболистите да играят с по-високо самочувствие като на съперника тази вечер. Играчите на Лудогорец имат високо самочувствие от мачовете в Европа. Това е разликата“, допълни наставникът на Литекс.

„Манолов може да е ударил противника, но не сме играли грубо. Преди този мач бяхме най-ефективният отбор в първенството. В момента не е така. Агресията от есента сега я няма. Искам в атака да имаме по-голяма агресия, да има повече удари към съперниковата врата“, завърши изказването си специалистът.

Оставете коментар

Автор

Сезгин Басриев

Подобни публикации